Slimmer & doelgerichter

Recruitment ontwikkeling & training

De meeste organisaties hebben een eigen HR/ P&O afdeling of recruiter. Deze moet zorgen voor het personeelsbeleid, aanname van nieuwe kandidaten, uitzetten van vacatures, opstellen van functieprofielen en aanverwante taken om de juiste mensen te vinden en te binden aan de organisatie.

In veel sectoren is de vraag naar goede kandidaten groter dan het aanbod van gekwalificeerde kandidaten. Door deze schaarste in de markt is het noodzakelijk om andere strategieën toe te passen om de juiste mensen aan te trekken.

Ontwikkeling

Robuust heeft de kennis en ervaring om doeltreffende en gerichte handvatten aan te reiken, zodat u als organisatie mee kan in de veranderende wereld van recruitment. Door te kijken naar de processen gericht op personele vraagstukken kunnen we aangeven waar de kennis ontbreekt of extra ondersteuning nodig is. Hierdoor kan u op korte- en lange termijn de krapte op de arbeidsmarkt ontwijken. We brengen in kaart waar de knelpunten zich bevinden en geven heldere adviezen die direct toepasbaar zijn.

Training

Moderne HR- of P&O medewerkers hebben steeds meer een strategische rol. Deze veranderende rol vereist een nieuwe aanpak. Indien de behoefte er is om middels training en coaching handvatten aan te reiken, kan Robuust dit verzorgen. Door middel van verschillende trainingen kunnen we de P&O- of HR medewerker het verschil leren maken.

Een greep uit onze verschillende trainingen:

  • Bootcamp Sourcing & Search
  • Schrijven van vacature teksten
  • Recruitment Marketing
  • Arbeidsmarkt trends
  • Onboarding van A-spelers
  • Interview technieken
  • Werven via social media en zoekmachines
  • Personal branding voor recruiters

We werken vanuit ons hart en presteren vanuit het hoofd.

We zijn ervaren, gedreven en daadkrachtig. Organisaties en talenten met elkaar verbinden is iedere keer weer een maatwerktraject. Het gaat ons om de match en de chemie. Dus zijn we partners en coaches tegelijk.