Slimmer & doelgerichter

Werving & Selectie

De werving & selectie van goede kandidaten is een vak. Robuust heeft de expertise en het netwerk om dit te realiseren. Wij weten dat het lastig kan zijn om de juiste kandidaat te vinden. Als dit proces niet goed gaat, kan het grote financiële gevolgen hebben voor een organisatie. Uit onderzoek blijkt dat de kosten van een mismatch in werving & selectie gemiddeld 1,5 jaarsalaris bedragen. Robuust staat in contact met een permanent groeiend netwerk van goede kandidaten en weten waar specifieke kandidaten te vinden zijn.

Oplossingen

We geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Zowel voor kandidaat als opdrachtgever. We kijken nooit alleen maar naar het papieren profiel van kandidaten, maar voeren altijd echte gesprekken. We zoomen daarbij niet alleen in op de ‘harde’ onderdelen van een CV, maar net zoveel op de kandidaat als persoon.

Hetzelfde geldt voor onze opdrachtgevers. De kennismaking gaat voor ons verder dan alleen een korte inventarisatie van het functieprofiel. Welke koers vaart de organisatie, waar liggen de behoeftes nu én in de toekomst?

Werving & Selectie

Aanpak

Wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit. Om elkaars tijd niet te verdoen, focussen we op de juiste kandidaten. Iedereen die we voordragen kennen we zelf en zouden we zelf ook aannemen op de rol.

We focussen ons op begeleiding van het gehele traject tot de keuze van de kandidaat. Onze prijsstelling is helder en wij bieden een ‘no cure no pay’ garantie.

We werken vanuit ons hart en presteren vanuit het hoofd.

We zijn ervaren, gedreven en daadkrachtig. Organisaties en talenten met elkaar verbinden is iedere keer weer een maatwerktraject. Het gaat ons om de match en de chemie. Dus zijn we partners en coaches tegelijk.