Realisatie programma

De meeste organisaties hebben een eigen HR/ P&O afdeling of recruiter. Deze moet zorgen voor het personeelsbeleid, aanname van nieuwe kandidaten, uitzetten van vacatures, opstellen van functieprofielen en aanverwante taken om de juiste mensen te vinden en te binden aan de organisatie.

In veel sectoren is de vraag naar goede kandidaten groter dan het aanbod van gekwalificeerde kandidaten. Door deze schaarste in de markt is het noodzakelijk om andere strategieën toe te passen om de juiste mensen aan te trekken.

Ontwikkeling

Robuust heeft de kennis en ervaring om doeltreffende en gerichte handvatten aan te reiken, zodat u als organisatie mee kan in de veranderende wereld van recruitment. Door te kijken naar de processen gericht op personele vraagstukken kunnen we aangeven waar de kennis ontbreekt of extra ondersteuning nodig is. Hierdoor kan u op korte- en lange termijn de krapte op de arbeidsmarkt ontwijken. We brengen in kaart waar de knelpunten zich bevinden en geven heldere adviezen die direct toepasbaar zijn.

Duurzame Groei & Winst op alle fronten.

Meer dan 10 jaar ervaring met adviseren van Start-ups en organisaties in de Non-Profit. Het bouwen van teams die optimaal samenwerken en presteren is elke keer maatwerk. Door organisaties en talenten duurzaam met elkaar verbinden bereik je lange termijn groei. De chemie van een goede samenwerking is waar het mij allemaal om te doen is. In mijn rol vind ik het belangrijk dat we partners zijn, waarin ik zowel gevraagd en ongevraagd advies kan geven.